Költöztető és lomtalanító vállalkozás

FŐOLDAL KÖLTÖZTETŐ DPF TISZTÍTÁS OLAJ ONPAGE

Vállalkozásunkat még a kétezres évek elején hoztuk létre, annak érdekében, hogy profi költöztetés és lomtalanítás szolgáltatásainkat nyújthassuk ügyfeleink számára. A cél kezdettől fogva az volt, hogy költöztetés Budapesten és az ország többi részén az egyik legjobb és legmegbízhatóbb költöztető cég legyünk. A kemény munkánk megtérült, és az üzlet növekedni kezdett. A cégünk nem csak költöztetés, hanem fuvarozás és szállítás terén is professzionálissá nőtte ki magát. Igyekszünk mindig javítani önmagunkon és a szolgáltatásainkon, amelyeket minden évben nyújtunk. Nincs számunkra túl kicsi vagy nagy munka. Minden ügyfelet ugyanolyan profizmussal és tisztelettel kezelünk.

A költöztetés folyamatai

Cégünknek célja a magas színvonalú költöztetés szolgáltatásának létrehozása és az ügyfelek 100%-os elégedettségének elérése. Ehhez őszintén kell beszélnünk ügyfeleinkkel - önnel, és tájékoztatnunk kell a költöztetés folyamatai kapcsán néhány sajátosságról:

Nálunk nincsenek rejtett kiadások, a végső költség kiszámításakor mindazt figyelembe vesszük, amelyet a költöztetés előtt megbeszélünk önnel. Ahhoz azonban, hogy ez működjön, pontos információkat kell megadnia arról, hogy mit kell szállítani, és annak helyét. Aggodalomra ad okot, hogy ha a dobozai hirtelen megnőnek, vagy ha további bútorokat helyeznek el, akkor valószínű, hogy nem tudjuk tökéletes módon végrehajtani a költöztetést a megállapodásunkban meghatározott időkeretben és árban. Ne feledje, hogy mindent a számunkra megadott információk alapján számolunk. Nincs korlátozás a költöztetésre kívánt dobozok számára, amennyiben járműveink nem haladják meg megengedett össztömegüket, de ezt imeglehet oldani. További információért tekintse meg flottánk specifikációit. A magyar fővárosban történő kis volumenű költöztetés Szentendre városában azonban javasoljuk, hogy használja szolgáltatásainkat.

Profi lomtalanítás az egész országban

A profi lomtalanítás szmunkra már alappá vált az egész országban, köztük legfőképpen Budapesten, Dunakeszin és Gödön. Ezen pontokon túli lomtalanítás esetén javasoljuk a feladatok felosztását, és az utazási távolság miatt adjunk hozzá egy további napot. A lomtalanítás szolgáltatásaink során odafigyelünk a környezetre is. Újrahasznosítást alkalmazunk minden egyes lomtalanítás után, amelynek segítségével közel zéró szennyezés történik. Továbbá mérgező dolgokat nem szállítunk, ezzel is óvva a természetet.


Ablakszigetelés moto-cafe eurocent vegyi Állatmentők